Derfor er dit barns sanseintegration så vigtig ...

Det er afgørende for vores børns velbefindende, at kunne bearbejde sanseindtryk effektivt.

Når sanseindtryk fra forskellige sanser opfattes enten for svagt eller for stærkt, kan det skabe udfordringer med at navigere og trives i hverdagen.

Nogle børn i skolen (de sensitive) skal hele tiden forholde sig til udefrakommende lyde fra omgivelserne og lugte fra madpakker, følelsen af deres tøj og lys der virker skarpt, skærme der blinker, samtidig med at de skal koncentrere sig om, hvad en lærer siger, eller bare at være i en interaktion med et andet menneske.

Andre (de lavt registrende) skal kæmpe for at holde sig vågne, fordi de ikke mærker signaler fra deres egen krop, bemærker ting der foregår omkring dem, og ikke helt registrerer hvad der bliver sagt i f.eks undervisningen.

Alle disse børn har konstant antennerne ude, fordi de enten har brug for at rage så mange sanseindtryk til sig som muligt for at holde arousel oppe, eller fordi de bare registrerer de hele med volumenknappen skruet op på 10, og enten bryder sammen eller trækker sig langt væk fra det hele.

Og det er udmattende! 

Prøv lige at forestille dig det engang - det er SÅ udmattende.

Oven i hatten møder rigtig mange af disse børn manglende forståelse, for hvad der sker i deres hjerner. De bliver misforståede af lærere, pædagoger, forældre og familiemedlemmer. Og de får skæld ud eller bliver presset ud i situationer, de har svært ved at håndtere.

Derfor er vigtigt at vi møder disse børn, lige præcis der hvor de fortjener at blive mødt - i forståelse.

Har du et et barn der er lavt registrende? Et barn der er er motorisk uroligt og hele tiden kæmper for at holde sig selv i gang, ved at være meget aktivt, går glip af beskeder, går ind i ting og rører og dimser med alting?

Så gør mig og dit barn en kæmpe tjeneste:

Tjek mit mini online kursus MOTORISK UROLIGE BØRN - TILGANGEN ud.

Du kan bruge det til børn fra 4 år og op.

Det vil lære dig alt om hvad der er på spil for dit barn, og hvad du kan gøre for at ro på, og møde dit barn på en kærlig og forstående måde.

Og vil du i gang med at træne dit barns sanseintegration? Så har jeg lavet et øvelsesprogram til dig med et barn 3-12 år.

Det er nemmere end du tror, og du kan med programmet selv sammensætte alverdens sjove aktiviteter, så det passer ind i jeres travle hverdag.